Me4You

Privacy

Algemeen

Me4You verzamelt door het gebruik van de website diverse persoonsgegevens. Dit volgens de geldende wetgeving, de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, de privacywet. We zijn er ons van bewust dat u graag wenst te weten wat wij met uw gegevens doen. In deze pagina vermelden wij wat er gebeurd met uw gegevens bij registratie op onze website.

A&P Projects v.o.f. is aangeduid als verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens. Verder zijn alle personen die onder rechtstreeks gezag van de verantwoordelijke/zaakvoerder vallen zijn ook gemachtigd voor de verwerking van de persoonsgegevens. De verantwoordelijke draagt of neemt echter geen enkele aansprakelijkheid indien er verlies, corruptie of diefstal van de persoonsgegevens plaats vind. Ook virussen, software programma’s of trojaanse paarden die daarvoor zorgen dat de persoonsgegevens worden geraadpleegd kunnen niet verhaald worden op de verantwoordelijkheid van A&P Projects v.o.f. Wij doen wel ons uiterste best om vanuit onze professionele vakkennis en met de beste bedoelingen voor de meest geschikte en modernste beveiliging te kiezen.

Verzameling van de persoonsgegevens

Wij verzamelen uw persoonsgegevens enkel voor een correcte werking van de website. Dit met als doel een persoonlijke gebruikerservaring aan te bieden en een correcte facturatie uit te voeren bij het gebruik van de betalende diensten. Uw persoonsgegevens kunnen intern of extern gebruikt worden voor de verbetering van de website en u te voorzien van een beter gebruikersgemak. Het verdere doel is het verzenden van aanbiedingen, nieuwsbrieven of informatie die voor de gebruiker nuttig kunnen zijn. Gebruik voor externe analyse of externe marketingdoeleinden zijn niet van toepassing, dit is enkel mogelijk na voorafgaand akkoord door beide partijen.

Je account

We slaan onder andere de volgende informatie op: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, e-mail adres en eventueel ondernemingsnummer. Dit enkel en alleen om een goede werking te bekomen. We bewaren ook gegevens over eventuele bestellingen zodat we deze makkelijk kunnen raadplegen indien dit nodig zou zijn.

Beveiliging

Al uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt. Dat doen we met één van de meest geschikte en modernste technieken, op die manier blijven je gegevens beschermd en kan er simpelweg niemand bij. Mocht je toch het idee hebben dat iemand jouw gegevens heeft bekomen via www.me4you.be laat het ons dan weten zodat we de nodige stappen hierin kunnen nemen.

Cookies

Cookies zijn kleine beetjes informatie die onze server naar jouw browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar onze server teruggestuurd wordt. Deze kleine tekstbestanden worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer.

In de cookies wordt informatie opgeslagen (zoals de instellingen van jouw pc en door jou aangegeven voorkeuren) om een volgend gebruik van me4you te vergemakkelijken. Deze informatie bevat naast je IP-adres,  je naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens ook je surfgedrag. Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens je volgende gebruik van me4you.be geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat je geen gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van me4you.be of dat je geen toegang hebt tot (onderdelen van) me4you.be.